Domowy wyrób wina
| Autorzy | |
| Wydawnictwo |
Pod pojęciami wina rozumie się najczęściej napój alkoholowy sporządzony z soku sfermentowanych winogron. Najbardziej rozpowszechniony jest w krajach, w których ciepły klimat umożliwia zakładanie wielkich winnic i hodowlę winogron. Jednak do produkcji win można także zastosować inne owoce, co sprawiło, iż coraz więcej osób, także w Polsce, próbuje swych sił w domowym wyrobie win. Z pewnością przyda im się książka, w której odnajdą informacje o tym szlachetnym trunku, charakterystykę owoców, które można wykorzystać przy produkcji, oraz liczne, sprawdzone receptury.
| Numer ISBN | 83-601-5857-6 |
| Wymiary | 150x210 |
| Gatunek | Książki kucharskie,Poradniki,Książki kucharskie,Poradniki |
| Oprawa | 1 |
| Liczba stron | 32 |
| Inne wydania | Warszawa - 2010-01-01 |
Podziel się opinią
Komentarze