Trwa ładowanie...
d4enfx4
21-05-2013 00:00

Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia

książka
Oceń jako pierwszy:
d4enfx4
Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia
Rok wydania
Inne
Źródło: Inne

Mapa drogowa kucharskich działań!

Książka prezentuje ponad 250 technik przygotowania posiłków, ponad 50 podstawowych przepisów oraz praktyczne podpowiedzi jak ratować sytuację, bez zaczynania wszystkiego od początku.

Ponadto czytelnik znajdzie w książce:

- listę podstawowych przyborów,

- elementarz stylów krojenia,

- trudniejsze zadania kuchenne, m.in.: krojenie warzyw w różne kształty, obieranie kurczaka z kości i skóry, przygotowywanie domowego makaronu,

- indeksy narzędzi i technik kucharskich,

- tabele przeliczników miar oraz temperatury przygotowania mięsa.

Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia
Numer ISBN

978-83-7670-331-2

Wymiary

200x260

Gatunek

Książki kucharskie,Poradniki

Oprawa

1

Liczba stron

368

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4enfx4
d4enfx4
d4enfx4