Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia
Rok wydania | 2012 |
Mapa drogowa kucharskich działań!
Książka prezentuje ponad 250 technik przygotowania posiłków, ponad 50 podstawowych przepisów oraz praktyczne podpowiedzi jak ratować sytuację, bez zaczynania wszystkiego od początku.
Ponadto czytelnik znajdzie w książce:
- listę podstawowych przyborów,
- elementarz stylów krojenia,
- trudniejsze zadania kuchenne, m.in.: krojenie warzyw w różne kształty, obieranie kurczaka z kości i skóry, przygotowywanie domowego makaronu,
- indeksy narzędzi i technik kucharskich,
- tabele przeliczników miar oraz temperatury przygotowania mięsa.
Numer ISBN | 978-83-7670-331-2 |
Wymiary | 200x260 |
Gatunek | Książki kucharskie,Poradniki |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 368 |
Podziel się opinią
Komentarze