Trwa ładowanie...
d2m3cd4
11-09-2013 00:00

Dobre, bo włoskie

książka
Oceń jako pierwszy:
d2m3cd4
Dobre, bo włoskie
Rok wydania
Inne
Źródło: Inne

Opracowany przez zespół najpopularniejszego amerykańskiego magazynu kulinarnego Saveur (Smak, fr.), zbiór 30 klasycznych włoskich przepisów kulinarnych – od zupy minestrone, poprzez sos bolognese i pesto oraz klasyczny makaron tagliatelle, po deser zabajone. Wzbogacona smakowitymi informacjami o włoskiej tradycji kulinarnej, książka stanowi doskonały podręcznik domowego gotowania w jednym z najbardziej lubianych stylów kulinarnych.

Kuchnia włoska dla każdego - dla wszystkich, którzy gotują w domu i mają ochotę na klasyczne dania włoskie, ale wcale nie mają dużo czasu na ich przyrządzenie. Redaktorzy SAVEUR, jednego z najbardziej uznanych amerykańskich magazynów kulinarnych, zebrali blisko 40 autentycznych włoskich przepisów na szybkie do przygotowania potrawy, które usatysfakcjonują entuzjastów tej uwielbianej przez wszystkich kuchni. Część książki została poświęcona włoskim winom – z niej dowiemy się, jak dobrać najlepsze do obiadu czy kolacji.

Dobre, bo włoskie
Numer ISBN

978-83-7881-927-1

Wymiary

190x240

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

1

Liczba stron

112

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2m3cd4
d2m3cd4
d2m3cd4