Dieta niskowęglowodanowa w Twojej kuchni
| Rok wydania | 2010 |
| Autorzy | |
| Wydawnictwo |
O zaletach i przepisach diety niskowęglowodanowej opowiada Ulrika Davidsson, autorka wielu doskonałych poradników z zakresu zdrowego odżywiania. Dieta o niskiej zawartości węglowodanów staje się coraz bardziej popularna; coraz więcej ludzi przekonuje się o jej skuteczności i niewielkich wymaganiach, jakie stawia.
Poradnik wyjaśnia, na czym polega istota tej diety, pokazuje różnice w stosunku do diety IG oraz przedstawia krok po kroku plan diety. Znajdziemy tu ponad 100 przepisów na śniadania, obiady, przekąski i desery. Jeśli chcesz zrzucić zbędne kilogramy i lubisz menu bogate w sosy, sery, avocado, orzechy i mięso bądź ryby, to książka w sam raz dla Ciebie.
| Numer ISBN | 978-83-7544-431-5 |
| Wymiary | 200x245 |
| Gatunek | Medycyna, zdrowie, diety,Poradniki |
| Oprawa | 6 |
| Liczba stron | 144 |
Podziel się opinią
Komentarze