Czosnek i cebula. Zastosowanie i właściwości lecznicze
Tytuł oryginalny | Garlic And Onion |
Autorzy |
Łzy i brzydki oddech - oto dwie rzeczy zazwyczaj kojarzące nam się z cebulą i czosnkiem. Jednak te popularne warzywa kryją w sobie znacznie więcej tajemnic i słyną nie tylko ze swojego wyjątkowego smaku, ale także właściwości leczniczych. Cebula i czosnek zmienią każdy posiłek w aromatyczne kulinarne doświadczenie. Ta książka opisuje ukryte zalety cebuli i czosnku. Omawia ich skład, historię uprawy oraz zastosowania, zarówno kulinarne, jak i terapeutyczne. Znajdziesz w niej wiele pożytecznych wskazówek i faktów, danych historycznych, anegdot oraz przepisów.
Numer ISBN | 978-83-602-1555-5 |
Wymiary | 145x205 |
Gatunek | Książki kucharskie,Poradniki |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 160 |
Podziel się opinią
Komentarze