Ciasta pikantne i słodkie
Autorzy |
Książka w łatwy, prosty i przystępny sposób przedstawia wszystkie klasyczne gatunki ciasta, proponując imponujący zbiór oryginalnych przepisów.
Każdy rozdział omawia odrębny rodzaj ciasta, poczynając od precyzyjnego - krok po kroku - opisu jego przygotowania. Szczegółowe przepisy proponują najróżniejsze sposoby jego wykorzystania - zarówno na słodko, jak i na słono. Przy czym przepisy klasyczne uwspółcześniono, a w nowych, innowacyjnych propozycjach wprowadzono nieznane dotąd smaki lub zasugerowano lżejszy sposób przygotowania potraw.
Książkę uzupełniają wspaniałe ilustracje. Jesteśmy przekonani, że stanie się ona nowym, godnym zaufania przewodnikiem po sztuce pieczenia ciast.
Numer ISBN | 978-83-11-11512-5 |
Wymiary | 160x210 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 3 |
Liczba stron | 304 |
Podziel się opinią
Komentarze