Chleb. Domowa piekarnia
Rok wydania | 2014 |
Autorzy |
Ręczne wyrabianie chleba to doskonały sposób na pozbycie się stresu, wyładowanie emocji, uspokojenie, zwolnienie tempa dnia codziennego. Bo chleb nie lubi pośpiechu. A ciepły bochenek z chrupiącą skórką jest nagrodą dla cierpliwych.
Chleb. Domowa piekarniato nie tylko książka kucharska, prezentująca ponad 70 przepisów na różnego rodzaju chleby i bułki na zakwasie, pieczywo drożdżowe, słodkie przysmaki i potrawy, które można z chlebem podawać. To także piękna historia rodzinnej tradycji, pełna ciepła opowieść o fascynacji piekarnictwem oraz miłości do chleba.
Numer ISBN | 978-83-7642-418-7 |
Wymiary | 200x260 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 272 |
Podziel się opinią
Komentarze