Trwa ładowanie...
d31g4uy
12-11-2013 00:00

Chleb

książka
Oceń jako pierwszy:
d31g4uy
Chleb
Tytuł oryginalny

Bread: A Baker's Book of Techniques and Recipes

Rok wydania
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego „biblię” - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Chleb
Numer ISBN

978-83-7881-928-8

Wymiary

195x235

Gatunek

Książki kucharskie,Poradniki

Oprawa

6

Liczba stron

478

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d31g4uy
d31g4uy
d31g4uy