Trwa ładowanie...
d1w9p7n
29-11-2010 00:00

20 produktów, które leczą

książka
Oceń jako pierwszy:
d1w9p7n
20 produktów, które leczą
Tytuł oryginalny

Ces 20 aliments qui guérissent

Autorzy
"__wlasne
Źródło: "__wlasne

Brokuł, cebula, cytryna, czarna porzeczka, czosnek, grejpfrut, herbata, karczoch, kiwi, kwiat lipy, marchew, mięta, miód, ocet, oliwa z oliwek, pomarańcza, pomidor, soja, tymianek i wino: te 20 produktów, które wchodzą w skład naszej codziennej diety, są naturalnymi medykamentami doskonale uzupełniającymi oficjalną listę leków. Są nawet czymś więcej niż środkami leczniczymi – działają uodparniająco, przez co zapobiegają chorobom. Leczą również te wszystkie drobne schorzenia, które stanowią blisko trzy czwarte ujawnionych chorób. Każdy z tych produktów obecnych w naszej kuchni przedstawiono w niniejszej książce w praktyczny i efektywny sposób, proponując jego zastosowanie kulinarne, kosmetyczne, higieniczne i terapeutyczne. Tabele podsumowujące pokazują, które produkty chronią, przynoszą ulgę w ponad 130 schorzeniach i upiększają, a także precyzują ilość dostarczanych przez nie witamin, soli mineralnych i mikroelementów.

20 produktów, które leczą
Numer ISBN

978-83-7508-285-2

Wymiary

150x235

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

6

Liczba stron

184

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1w9p7n
d1w9p7n
d1w9p7n