100 zdrowych pokarmów. Jak kupować, przygotowywać i przyrządzać zdrową żywność
Tytuł oryginalny | The 100 Foods You Should Be Eating: How to Source, Prepare and Cook Healthy Ingredients |
Rok wydania | 2010 |
Autorzy |
Glenn Matten nie obiecuje gruszek na wierzbie. Nie przekonuje do wymyślnych diet i nie podaje prostej recepty, jak w tydzień stać się piękniejszym czy superszczupłym. Podpowiada natomiast, jak zadbać o zdrowie. Wystarczy zmienić podejście do pożywienia, które kładziesz na talerzu. Sprawa jest prosta - są rzeczy, które każdy powinien jeść.
Przedstawiono tu 100 zdrowych pokarmów wraz z licznymi wskazówkami, jak je kupować, przygotowywać i przyrządzać oraz ponad 80 przepisów na smaczne posiłki. Nie bój się wyrzeczeń ani skomplikowanych zaleceń – autor nie pominął czerwonego wina, herbaty, kawy ani czekolady, a wszystkie informacje przedstawiono w sposób wystarczająco prosty, by każdy mógł z nich skorzystać.
Daj się przekonać. To na pewno wyjdzie ci na zdrowie!
Numer ISBN | 978-83-62343-19-5 |
Wymiary | 180x230 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 160 |
Podziel się opinią
Komentarze