Trwa ładowanie...
d30vfbz

Sal Henley

Wychowała się na plantacji chmielu w Kent, na farmie, gdzie jej rodzina uprawia owoce i hoduje żywy inwentarz. Miłość do jedzenia odziedziczyła w genach. Pierwszą pracę wykonała dla lokalnego dostawcy artykułów żywnościowych. Skończyła food marketing, a następnie odbyła praktykę w School of Food and Wine w Leith. Od dziesięciu lat jest niezależną konsultantką ds. żywności i finansów domowych. Przygotowuje i testuje przepisy dla magazynów, stylizuje jedzenie, prowadzi pokazy kulinarne oraz opracowuje receptury i techniki dla dużych przemysłowych klientów. Uwielbia siatkówkę i narty.

Sal Henley
Bibliografia
d30vfbz

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d30vfbz
d30vfbz
d30vfbz
d30vfbz

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj