Trwa ładowanie...
d3ornis

Gizzi Erskine

Większość dzieciństwa spędziła w Tajlandii. Uwielbia kuchnię azjatycką. Jej specjalnością są składniki i przyprawy z całego świata. Gustuje w daniach jednogarnkowych gotowanych oraz w ciastach. Po ukończeniu School of Food and Wine w Leith wygrała staż w magazynie BBC „Good Food". Potem pracowała jako stylistka dla supermarketów, w programach telewizyjnych, filmach i reklamach oraz dla wydawnictw książkowych i prasowych. Współpracowała m.in. z „Marie Claire", „Elle" (edycja amerykańska) czy „In style". Od trzech lat pisze i stylizuje przepisy do magazynów ilustrowanych, współpracuje też z gwiazdami. Wspólnie z fundacją British Hearts uczy nastolatki prawidłowego odżywiania i czerpania przyjemności z jedzenia i przygotowywania posiłków.

Gizzi Erskine
Bibliografia
d3ornis

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3ornis
d3ornis
d3ornis
d3ornis

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj