Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy
Rok wydania | 2014 |
Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie. Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy. Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników. W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na: własne pieczywo, drugie śniadanie do pracy i szkoły, nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci, desery dla łasuchów, dania świąteczne.
Numer ISBN | 978-83-240-3220-4 |
Wymiary | 145x210 |
Gatunek | Książki kucharskie,Medycyna, zdrowie, diety |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 272 |
Podziel się opinią
Komentarze