Pieczenie chleba w domu
Tytuł oryginalny | Brot backen mit und ohne Automat |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2010 |
Autorzy | |
Wydawnictwo |
Macie już dość ciągle tych samych wypieków, dostarczanych przez wielkie zakłady piekarnicze? Chcecie mieć pewność, że wasz chleb zawiera wyłącznie zdrowe składniki? Nic prostszego jak zacząć piec samemu. Cóż bowiem przyjemniejszego niż zapach świeżej bułeczki czy chrupiący chleb, którym witamy rozpoczynający się dzień! Z piekarnika, czy wypiekacza, na zakwasie lub drożdżach, bagietka lub chleb z orzechami – książka ta sprawi, że staniecie się profesjonalistami. Biały chleb - przepisy z mąką pszenną, orkiszową i innymi Ciemny chleb - przepisy z mąką żytnią Bułki - przepisy na drobne wypieki. Wypieki na przyjęcie - przepisy dla gości Specjały - przepisy z całego świata
Numer ISBN | 978-83-258-0209-7 |
Oprawa | twarda |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze