Najlepsze przepisy na dania ze schabu i golonki. Encyklopedia gotowania 02/2014
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2014 |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Schab to nie tylko pieczeń czy kotlet schabowy. Z dobrze przyrządzonego schabu przygotujemy pyszny codzienny obiad lub wykwintne potrawy na wyjątkowe okazje. W książce proponujemy zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowe, ale wypróbowane pomysły na dania ze schabu środkowego, karkowego z kością i bez kości oraz szynki, golonki i żeberek. W książce zamieszczamy także informacje o tym, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, aby było soczyste, aromatyczne i pełne smaku. Pokazujemy ponad 160 przepisów na bardzo urozmaicone dania, w których proponujemy, jak wzbogacać smak mięsa, łącząc je z warzywami lub owocami.
Numer ISBN | 978-83-7839-732-8 |
Wymiary | 142x202 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 176 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze