05-02-2020 07:59
Mięsa - najlepsze potrawy i marynaty
książka
Oceń jako pierwszy:
Mięsa - najlepsze potrawy i marynaty
Tytuł oryginalny | MEAT & GAME |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2012 |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Źródło: Materiały prasowe
Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.
Mięsa - najlepsze potrawy i marynaty
Numer ISBN | 978-83-273-0081-2 |
Wymiary | 190x240 |
Liczba stron | 192 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.