15-04-2010 00:00
O żarłokach wyrafinowanych i pospolitych
książka
Oceń jako pierwszy:
O żarłokach wyrafinowanych i pospolitych
Autorzy |
Źródło: Inne
Josef Imbach jest przy tym niezrównanym popularyzatorem wiedzy kulinarnej. Szperając w starych książkach kucharskich, w archiwach klasztorów, odnajduje wiele oryginalnych przepisów i podaje ich współczesne wersje, dostosowane do naszych warunków i gustów. Wielką erudycję w dziedzinie historii literatury i historii Kościoła łączy z talentem gawędziarskim i autentyczną pasją kucharską. Kolejna pozycja „grzesznie smakowitych przepisów” znanego w Polsce autora to przesycona złośliwym humorem lektura dla każdego, ale też obowiązkowa pozycja w księgozbiorze smakosza ceniącego dobrą kuchnię.
O żarłokach wyrafinowanych i pospolitych
Numer ISBN | 978-83-211-1843-7 |
Wymiary | 170x240 |
Gatunek | Książki kucharskie,Kulturoznawstwo i antropologia |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 212 |
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.