Trwa ładowanie...
dnt9j6u
15-04-2010 00:00

O żarłokach wyrafinowanych i pospolitych

książka
Oceń jako pierwszy:
dnt9j6u
O żarłokach wyrafinowanych i pospolitych
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

Josef Imbach jest przy tym niezrównanym popularyzatorem wiedzy kulinarnej. Szperając w starych książkach kucharskich, w archiwach klasztorów, odnajduje wiele oryginalnych przepisów i podaje ich współczesne wersje, dostosowane do naszych warunków i gustów. Wielką erudycję w dziedzinie historii literatury i historii Kościoła łączy z talentem gawędziarskim i autentyczną pasją kucharską. Kolejna pozycja „grzesznie smakowitych przepisów” znanego w Polsce autora to przesycona złośliwym humorem lektura dla każdego, ale też obowiązkowa pozycja w księgozbiorze smakosza ceniącego dobrą kuchnię.

O żarłokach wyrafinowanych i pospolitych
Numer ISBN

978-83-211-1843-7

Wymiary

170x240

Gatunek

Książki kucharskie,Kulturoznawstwo i antropologia

Oprawa

6

Liczba stron

212

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dnt9j6u
dnt9j6u
dnt9j6u